ΑΡΘΡΑ ΤΟ PRE-EASTER PARTY KAI WINE SALE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ!

ΤΟ PRE-EASTER PARTY KAI WINE SALE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ! ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ WINE SALE!
ΤΟ PRE-EASTER PARTY KAI WINE SALE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ!

«Θα νοιώθεις σαν να είναι καλοκαίρι, αλλά θα είναι ακόμα άνοιξη»

Έχεις ξεκινήσει να φοράς τα αεράτα και τα κοντομάνικά σου και εσύ, ή είσαι τίποτα από αυτούς που λένε πως το καλοκαίρι αργεί ακόμα; 

Έλα δε θέλουμε τέτοια, μη μας το χαλάς…καλοκαίριασε, μια ανασούλα ακόμα και μπλουμ καλοκαιράκι! Η χαρά μας λοιπόν δεν κρύβεται και άλλο που δεν θέλαμε…PARTYYYYYYYYYYY!!! Με  ανοιξιατικο-καλοκαιρινή διάθεση το προ-Πασχαλινό party του Botilia είναι γεγονός! 

Σε περιμένουμε την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 20:00 για εκπληκτικές γευσιγνωσίες και μοναδικές ευκαιρίες που θα καλύψουν κάθε Πασχαλινή και όχι μόνο ανάγκη σου!

Το σημείο πλέον είναι γνωστό.

Πάρε μαζί τους φίλους σου και έλα να γνωριστούμε και να δοκιμάσουμε άπειρα κρασιά. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις εκπληκτικά (και σπάνια) κρασιά περισσότερων από 30 οινοποιείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι sommeliers του botilia.gr θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις τα ιδανικά κρασιά για κάθε περίσταση.

Μόνο για το Pre-Easter Wine Party όλα τα κρασιά θα είναι διαθέσιμα σε μοναδικές προσφορές, ενώ οι γνωστές πια επικές ευκαιρίες θα σε αναγκάσουν να έρθεις με αυτοκίνητο! Μη ξεχνάς ότι το parking εδώ γύρω, είναι πολύ εύκολο…

 

Αλλά διάβασε και λίγο παρακάτω....

Αυτή τη φορά, επειδή έχουμε έξτρα κέφι, οργανώσαμε αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια για εκείνη την ημέρα. Εκτός από τη δοκιμή μοναδικών κρασιών στο bar μας, θα μπορείς να παρακολουθήσεις και mini σεμινάρια που θα σε βάλουν κατευθείαν στο ψητό. 

13:00-14:00 - WINE 101: A Wine insiders crash course
Αν λατρεύεις το κρασί και τώρα κάνεις δειλά δειλά τα πρώτα σου βήματα, έλα να δούμε παρέα και με πολύ απλά λόγια, από που ξεκινούν όλα κατά την παραγωγή ενός κρασιού, πως ακριβώς γίνεται μια γευσιγνωσία, ποια στοιχεία ψάχνουμε στο κρασί και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το απολαύσουμε. Έλα να ξεκινήσουμε!

15:00-16:00 - Mad Wines Tasting
Είναι το όνομα ενός χωριού στην Ουγγαρία που τα κρασιά του αφήνουν εποχή! Άχαστο tasting των καλύτερων Mad Wines!⁠

 

Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι πως οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες, για την ακρίβεια 15 για κάθε παρουσίαση, οπότε για να προλάβεις θα πρέπει να κάνεις κράτηση από νωρίς!

Κάλεσέ μας στο 211 8508688 και δήλωσε συμμετοχή στην παρουσίαση που προτιμάς, εννοείται πως μπορείς να παρακολουθήσεις και τις δυο! Όμως βιάσου!

 

Βάλε τα λουλουδάτα και εμπριμέ φορεματάκια και τα πουκαμισάκια τα κοντομάνικα, φόρεσε το πιο πλατύ σου χαμόγελο και έλα να διασκεδάσουμε!

 

Η είσοδος εννοείται ότι είναι δωρεάν!

 

Πληροφορίες

Κυριακή 21 Απριλίου

Ώρα: 12.00-20.00

Διεύθυνση: Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 211 8508688